De beste verandering, begint bij jezelf,
vanuit je kracht  en met steun van je omgeving

Over Unicole

Ik ben Nicole Vening oprichtster van Unicole coaching voor vrouwelijke professionals. Naast Unicole ben ik ook trotse oprichtster van  Shining Xcellence voor het waarderend ontwikkelen van leiderschap – teams – organisaties en voor Project IK het waarderend ontwikkel concept voor vrouwelijke professionals. De kern van mijn activiteiten is het waarderend ontwikkelen en dan met name gericht op vrouwelijke professionals.

Over Nicole

Zelf ben ik ook een vrouwelijke professional. In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Den Haag. Leidinggeven deed ik eerst in de hotellerie, daarna binnen de bancaire sector.  Het beste in medewerkers naar boven halen, er echt voor ze zijn om ze van daaruit zichzelf zo te ontwikkelen dat ze er zelf soms verrast door werden, is waar ik het voor deed.

Toch heb ik zo’n 10 jaar geleden besloten om mede door de zorg voor mijn drie kinderen, me exclusief te richten op mijn echte  toegevoegde waarde: het naast mensen lopen in een ontwikkelingsproces. Ik ben die betrokken gids voor je die er echt voor je is, die je dingen aanreikt, die je keuzes geeft en die je helpt om dat wat je echt graag wilt, te bereiken. Ik heb om me te professionaliseren een post HBO voor professioneel trainer/coach gevolgd aan de TFC Academie. Daarnaast heb ik bij het Instituut voor Interventiekunde de basis opleiding gevolg voor het waarderend ontwikkelen, aangevuld met waarderende coaching en large scale interventions (groepen).

Nicole als coach

Coaches heb je in allerlei soorten en maten. Ik geloof als coach dat onder de juiste voorwaarden,  jij jezelf het beste kent en dat je zelf,  vanuit je kracht, gesteund door de mensen die er voor jou toe doen, bewust positieve patronen in je leven en op het werk kunt inzetten.  Met mijn coaching leer je vanuit nieuwe inzichten, jezelf meer bewust zijnde van jouw unieke sterke punten, nieuwe positieve patronen in te zetten.

Meteen op een probleem inzoomen is niet mijn ding. Niet omdat ik het niet kan, maar omdat ik na 10 jaar coachen en 46 jaar leven, kan zeggen dat het je niet echt helpt. Ik geloof dat als je gewoon goed in je vel zit en jij jezelf goed leert kennen, je veel makkelijker positieve patronen kunt creëren, dan vanuit onzekerheid. Dat betekent dat we na de intake, niet meteen aan de slag gaan met ‘jouw probleem’ maar ervoor gaan zorgen dat jij jezelf zo goed gaat leren kennen en jezelf en je leven zo leert te waarderen, dat het probleem waar je mee bent ingecheckt, over het algemeen als sneeuw voor de zon verdwijnt. Puur omdat je meer vanuit je kracht leeft.

Zelfs bij vrouwen met een burn-out, werkt deze aanpak.

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen als coach begeleid, in allerlei situaties, soms zelfs in de meest donkere periode van hun leven. Het leuke is dat ik weinig vrouwen terugzie, maar via de mensen die zij naar mij doorverwijzen wel hoor hoe goed het met hen gaat.

Hoe klinkt dat?

Vraag hier jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek aan